Udsmykning af viadukt – sæt farver på din hverdag!

-er under udarbejdelse mere info følger

Idestillers egne ord:

Min idé er, at få en kunstner/grafittimaler til at lave et undervandsmaleri eller evt. skovtema-maleri i viadukten under Jernbanevej, hvor mange cyklister, børn og forældre går under hver dag. Det er en trafikåre til og fra Tarup, så jeg tænker at relativt få midler kan give et dejligt input i mange Tarupgenseres hverdag.
Jeg oplevede selv et lignende projekt i Aarhus under Peter Holms Vej (billeder vedhæftet nedenfor). Jeg har skrevet til den kunstner der stod for projektet i Aarhus for at få en idé om budget. Jeg tænker at der garanteret er lignende kunstnere i Odense, der kunne være klar på opgaven.

 

Følg med i processen her på siden.

Processen er godt i gang.

Kunstnergruppen har leveret skitse kaldet ‘Åen’, skitsen kan ses her til højre.

 

Den 24. August kan malearbejdet gå i gang og det forventes at stå færdigt midt september 2023.

Dato for indvielse følger.